BSS 500

Régóta dédelgetett álmunk volt egy autós és motoros találkozóhely létrehozása, amely megfelelő számú parkolóhellyel rendelkezik és ahonnan a túráinkat egy reggeli és kávé elfogyasztása után, teletankolva indíthatjuk és túránk végeztével egy finom ebéddel zárhatjuk.

Az álmunk egybecsengett azon törekvésünkkel, hogy a vendégeink kiszolgálását egy magasabb szintre emeljük, ezért létrehoztuk a BSS Bisztrón belül a BSS 500 klubot, kávézót, bárt és találkozóhelyet.

A BSS 500 létrehozásával az önkiszolgáló étterem egy új minőséget kapott azzal, hogy lehetőséged van az ebédhez üdítőt, kávét vagy egy korsó csapolt sört rendelni.

Biztosak vagyunk benne, hogy sokak számára hiánypótló és népszerű találkozási pont lesz a BSS 500 klub, ahol minden körülmény adott egy üzleti megbeszéléshez, baráti találkozóhoz, közös sportközvetítés nézéshez, de akár egy rendezvény lebonyolításához is.

Szolgáltatások

Klímatizált

Külön szeparált teraszrésszel

Saját italpult

Akadálymentesített

Gasztronómia magas minőségben

Modern audiovizuális technika

Amennyiben zártkörű találkozót, rendezvényt szervezel, a XIII. kerületi BSS 500 klubházunkat ajánljuk, amelyhez kérd egyedi ajánlatunkat.

Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.