BSS Autószerviz

A több mint 500 m2-es újonnan felszerelt 10 állásos független márkaszervizünkben egyaránt foglalkozunk autókkal és motorkerékpárokkal. Évekre visszanyúló BMW autó és Suzuki motorszerviz szakirányultságunkra hivatkozva, kiemelten várjuk a márka szerelmeseit szervizünkbe. Szolgáltatásaink körébe tartozik az eredetvizsga, műszaki vizsgáztatás, karambolos gépjárművek biztosítási ügyintézése, karosszéria illetve lakatos munkák, fényezés, valamint a járműve szállítása.

Időpont egyeztetés esetén kisebb munkákat pl olajcserét, autóátvizsgálást kényelmesen megvárhatja Bistronkban, ahol free wifi mellett finom ételek, desszertek és kávékülönlegességek várják.

BSS Autószerviz Időpontfoglalás:

Palotai József

0630 334 6359 - bsscarservice@gmail.com
Nyitva tartás: Hétköznap - 8:00-16:00


Műszaki vizsgáztatás, Eredetiség viszgálat, Futómű beállítás időpontfoglalás:

Kovács Zoltán

0620 968 4188 - bssvizsga@gmail.com
Nyitva tartás: Hétköznap - 8:00-16:00

2013 februárjában új benzinkutat nyitottunk a budakalászi Óbuda Szövetkezet területén. Az ügyfeleinknek kínált minőségi üzemanyagok, figyelmes kiszolgálás és versenyképes árak azt eredményezték, hogy szolgáltatásunk széles körben közkedvelté vált. Visszatérő hűséges vásárlóink száma évről – évre növekedett, a környező cégek flottáit egyre nagyobb számban szolgáltuk ki üzemanyag ellátás területén. A vásárlóink által megfogalmazott igényekre reagálva úgy döntöttünk, hogy 2017-től kibővítjük szolgáltatásaink körét, és a benzinkút mellett napi menüt kínáló étterem, autómosó, autó-motor szerviz és kereskedés nyitotta meg kapuit. A kibővült szolgáltatási kínálatunkat, a benzinkútnál már megszokott figyelmes és előzékeny kiszolgálással, valamint legmagasabb szakmai hozzáértéssel biztosítjuk. Egyéni és vállalati ügyfeleinknek folyamatos lojalitási kedvezményeket kínálunk, arra ösztönözve őket, hegy kibővült szolgáltatási kínálatunk minden elemét igénybe vegyék.